Kapper Almere

Kapper-Almere

Ben je op zoek naar een kapper die eindelijk eens luistert naar jouw “haar” wensen? Kapper Almere “By Yoel” geeft jou die persoonlijke aandacht zodat jij het haar krijgt dat bij je past.

By Yoel werken gepassioneerde kappers die allemaal volgens dezelfde knip en kleur technieken werken zodat zij kwaliteit waarborgen.

Haarkleur trends

Net zoals er trends zijn in interieur en mode is je haar ook onderhevig aan modetrends. De kleur van je haar is natuurlijk persoonlijk maar wil je meedoen met de nieuwste haarkleur trends lees dan vlug verder.

In 2023 kan je kiezen uit verschillende kleuren die helemaal hot zijn. Wij noemen hier drie toppers, welke kies jij?

  • Mushroom Blond; is een asblonde kleur in combinatie met een as-bruine kleur. Je haar krijgt een mooie grijs-blonde zijde gloed met een bruine onderliggende tint. Deze kleur is ideaal omdat het onderhoudsarm is, je uitgroei is niet al na een maand zichtbaar. Dit komt omdat de lichte tinten pas halverwege je haar worden ingezet.
  • Spicy Ginger; Rood is HOTTER dan ooit. Dit jaar kan je kiezen uit een variété aan roodtinten. Denk aan koperrood, mahonie en auburn. De laatste is een mooie combinatie tussen rood en bruin.
  • Twilighting; Deze combinatie tussen balayage en babylights is niet alleen weggelegd voor brunettes. Ook donkerblond en roodharigen kunnen met twilighting een mooie twinkelende gloed krijgen.

Kapper Almere

Kapper Almere haar onderhoud tips

Zodra je een keuze hebt gemaakt en je, je haar mooi hebt laten kleuren wil je natuurlijk zo lang mogelijk van die mooie frisse kleur kunnen genieten. Kapper Almere geeft je graag tips om deze kleur vast te houden en je haar de juiste verzorging te geven die het verdient.

  • Laat je adviseren door je kapper of kleurspecialist, zij weten als geen ander welk product bij jouw haarkleur, haartype en hoofdhuid past.
  • Geef je haar een opfrisbeurt met een toner
  • Was je haar niet te vaak, dit is niet goed voor het kleurbehoud en ook niet voor je hoofdhuid. Maximaal 3x per week je haar wassen is echt voldoende.
  • Houd jij ook zo van een mooi geföhnd kapsel? Zorg dan dat je goede verzorging gebruikt tegen de hitte. Je haar vindt föhnen namelijk niet zo leuk.

Maak nu je afspraak bij kapper Almere By Yoel

Wil jij een van deze mooie kleurtrends maak nu meteen een afspraak met kapper Almere. Bespreek je wensen en laat je goed voorlichten zij weten immers wat het beste bij je past!