Een Mouwlengte-7 overhemd is gemakkelijk te combineren

Mouwlengte-7 overhemd

Een Mouwlengte-7 overhemd word vaak gedragen door de moderne man. Wanneer welk overhemd gedragen wordt, hangt helemaal af van de gelegenheid. Het is een makkelijk te combineren kledingstuk, en kan zowel naar een feestje als een belangrijke afspraak gedragen worden.

Bij mouwlengte7.com vind u altijd een passend overhemd voor uw man. De collectie is licht getailleerd en kleedt mooi af. Combineer het juiste overhemd met een basic shirt als onderkleding. Wit en blauw staan chique onder een maatpak, maar ook grijs is tegenwoordig goed te dragen voor een zakelijke uitstraling.

De boordmaat is bepalend voor het juiste overhemd

De maat van een Mouwlengte-7 overhemd wordt mede bepaald door de boordmaat. Het zegt iets over de rest van het overhemd. De juiste verhoudingen zijn belangrijk. Bij mouwlengte7.com vind u overhemden met verschillende boordmaten. Let erop, om een grotere maat aan te houden bij het dragen van een stropdas.

Doordat de boord is gesloten, kan er onvoldoende bewegingsvrijheid zijn. De boord kan dan niet meer dicht en dat is zonde van het mooie Mouwlengte-7 overhemd. Vraagt u ons gerust om advies bij twijfel over de juiste boordmaat. Ook voor de grotere maten kunt u voor uw man terecht bij ons terecht. Wij bieden de keuze aan in de boordmaten 46 t/m maat 54.

Easy Iron dus gemakkelijk te strijken

Easy Iron is tegenwoordig veel terug te vinden in het Mouwlengte-7 overhemd. Deze term geeft aan, dat het materiaal gemakkelijk te strijken is. Gelukkig is dit materiaal al lang geleden uitgevonden, zodat er tegenwoordig veel Easy Iron overhemden op de markt zijn.

Ze worden op een andere manier geweven waardoor ze bijna strijkvrij zijn. Bij mouwlengte7.com vind u ook deze overhemden. In verschillende prints en kleuren te krijgen. Met leuk borstzakje als detail of dessin in de afwerking van de mouw.

Mouwlengte-7 overhemd

Bestel de drie favoriete overhemden voor uw man met een leuke korting

Met de pakket korting kunt u drie eigen favoriete overhemden uitzoeken met 10% korting. Maak de keuze in combinaties voor een werkgelegenheid en privé gebruik. U zult merken dat deze kleding altijd goed van pas komt. Gemakkelijk te bestellen en snel in huis!

Online marketing by Vrouwenzeggenja.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.