RTT therapie ervaringen

RTT therapie ervaringen

RTT therapie ervaringen, wil je hier meer over weten lees dan hier wat RTT therapie is. Bij Rapid Transformational Therapy ofwel RTT therapie, maakt men gebruik van onder andere hypnose. Met RTT heb je meestal maar drie sessies nodig om tot een bevredigend resultaat te komen.

Maar de hoeveelheid en de duur van deze sessies zijn afhankelijk van het probleem waarvoor je komt. Naast hypnose maakt de therapeut gebruik van psychotherapie, gedragstherapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) of neurowetenschap.

Het is de bedoeling om onverwerkte emoties, spanningen en/of onverklaarbare medische klachten, die je belemmeren in het dagelijkse leven, te bespreken, te voelen en te verwerken. Als je weet wat de oorzaak is van een ‘belemmering’ dan kan de therapeut dit oppakken en oplossen samen met jou.

Meer over RTT therapie ervaringen

Zoals gezegd zorgt RTT voor het oplossen van problemen die je belemmeren in het dagelijkse leven. RTT Therapie zorgt ervoor dat je dingen waar je eerst tegenop zag, nu makkelijker oppakt, dat je je vrijer voelt, dus meer kunt doen en meer vertrouwd op jezelf.

Je denkt positiever over jezelf! RTT therapie ervaringen die mensen hebben zijn bijvoorbeeld:

  • Ik had dit jaren eerder moeten doen
  • Het is of er een last van mijn schouders af is gevallen
  • Ik voel me heel ontspannen, ik ben ook liever voor mezelf
  • Ik hoef het niet iedereen naar de zin te maken, ik ben er meer voor mezelf

RTT therapie is gericht op een snel resultaat en duurt, zoals eerder gezegd, meestal maar drie sessies. Bij RTT is het niet de bedoeling dat je de gebeurtenissen die boven komen, opnieuw beleefd. Je kijkt ernaar en beoordeeld die gebeurtenis.

Er wordt gekeken naar de betekenis die jij aan die gebeurtenis hebt gehangen. Die betekenis wordt steeds verder afgezwakt waardoor het probleem zich als vanzelf oplost. Je neemt afscheid van de belemmeringen die je tegenhouden om verder te gaan.

RTT therapie ervaringen

Als je meer wilt weten over RTT therapie dan kun je vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.