Tegelzetter Naarden

Tegelzetter-Naarden

Badkamer tegels beu? Tegelzetter Naarden geeft jouw badkamer een ware metamorfose! Met een nieuw betegelde wand en vloer ziet je badkamer er meteen anders uit. Tegenwoordig is er volop keus in kleur, materiaal soort en afmeting.

Maak van je wand een echte “Eyecatcher” met tegels in een opvallende kleur of met een mooi patroon. Lees verder voor “Eye catching” wandtegels!

De voordelen van een tegelwand

Een mooie tegelwand is niet alleen sfeervol maar ook heel hygiënisch. Tegels zijn makkelijk schoon te maken en daardoor zijn ze dus onderhoudsarm. De aanschaf is weliswaar pittig, je spaarpot loopt een deuk op maar daarentegen gaan tegels een lange tijd mee waardoor het een goede investering is.

Door het gebruik van tegels met een glanzende toplaag lijkt je badkamer of toilet ruimer. Dit effect creëer je ook met grote tegels. Doordat je minder voegen hebt lijkt de badkamer optisch groter.

Genoeg redenen dus om je badkamer eens flink onder handen te laten nemen door een goede tegelzetter zoals tegelzetter Naarden.

“Eye catching” wandtegels van tegelzetter Naarden

In badkamer land is zoveel mogelijk. De style van je badkamer wordt ook beïnvloed door de overige ruimtes in je huis. Ongemerkt zal je een eenheid willen creëren tussen de badkamer, toiletruimte en de overige ruimtes in huis.

Heb je een Scandinavisch interieur dan passen daar strakke tegels bij in lichte naturel tinten. Met een hexagon tegel of een tegel met “schubben” als wandtegel bij je wastafel creëer je een eigen identiteit aan je badkamer.

Bij een klassieke woonstyle kan je, je helemaal uitleven. Gouden tegels combineer je met donkere glanzende tegels voor een mooie stijlvolle en luxe badkamer look.

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten tegels, gladde, matte, hoogglans en vintage look wandtegels. Met deze tegels creëer ook jij een Eye catching wand in je badkamer!

Kies een bijzonder legverband voor je tegels

Tegenwoordig heb je wandtegels in verschillende patronen, zoals een hexagon, dimsey en visschub tegels. Door hun bijzondere vorm zijn deze tegels ideaal voor het creëren van een in het oog springende wand in je badkamer of toilet.

Tegelzetter Naarden

 

Naast verschillende patronen heb je ook de “gewone” langwerpige en vierkante tegels in verschillende formaten. Deze tegels zijn ideaal om in diverse patronen te leggen om zo een opvallend effect te creëren.

Veel gebruikte legverbanden zijn onder andere, halfsteensverband, visgraat, kruisverband, blokverband en kwartsteensverband.

Aan de slag met Tegelzetter Naarden

Genoeg inspiratie opgedaan? Dan is het tijd om jouw badkamer klus aan te pakken. Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan maar vergis je niet, tegels zetten is een vak apart en vereist veel kennis.

De tegelzetters van de TZS Bouwgroep geven je graag advies over welke tegel en wel patroon geschikt is voor jouw badkamer.

Klik hier voor het maken van een afspraak zodat jij straks de show steelt met een “Eye Catching” tegelwand in je badkamer of toilet.