Venti overhemden zijn stijlvol en van goede kwaliteit

Venti overhemden

De man die er van houdt om stijlvolle overhemden te dragen, heeft zeker wel eens van het merk Venti gehoord. Het klinkt Italiaans maar het is een Duits merk, wat prachtige overhemden maakt met een getailleerde pasvorm. Modern Fit en Slim fit. Er worden mooie kleuren en dessins gebruikt, wat prima past in de garderobe van de moderne man. Door de speciale behandeling, zijn de venti overhemden strijkvrij en hoeft u geen energie te stoppen in het strijkwerk. Na het wassen netjes ophangen en het overhemd is weer klaar voor gebruik.

Venti biedt volop keuze in diverse kleuren

De venti overhemden zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Bij overhemden.com vind u deze regenboog aan moderne kleuren. Maak de keuze in een subtiele kleur zoals een zalmtint. Of kies nou juiste voor een opvallende kleur zoals rood of geel. Waar gaat u het overhemd mee combineren en naar welke afspraak gaat u het dragen? Kies bij een klassieke look voor zwart of blauw. Bij een casual outfit kan een felle kleur heel verassend zijn. U creëert met deze venti overhemden een geheel eigen stijl en ziet er verzorgd uit.

Modern en luxe kwaliteit

Modern en luxe… dat is wat mannen willen. Met deze prachtige kwaliteit overhemden kunt u zeker goed voor de dag komen. Het merk heeft een jonge uitstraling en werd in 2000 opgericht. Het is een echt familiebedrijf. Nadat de heer Catt komt te overlijden, wordt het bedrijf als snel overgenomen door zijn zoon Klaus, die al langere tijd in de directie zat. Zijn doel, Venti tot een succes maken. Inmiddels is dit merk in meer dan dertig landen te krijgen. Zowel in de moderne winkels als online. Met de verschillende mouwlengtes zijn deze overhemden nog meer geschikt voor een breder publiek. Zodat elke man deze venti overhemden goed zal staan.

Online marketing by Vrouwenzeggenja.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.